Çayırova Belediyesi sınıfta kaldı!

Çayırova Belediyesi sınıfta kaldı!

Çayırova Belediyesi 31 Mart seçimleri sonrasında İlçedeki hizmetlere yönelik adeta sınıfta kaldı.Bölgede düzenli ilaçlama yapmayan belediye yüzünden sinek ısırıklarına maruz kalan vatandaşların hastanelik olduğu öğrenildi.

Editor: Haber Editörü
01 Ağustos 2024 - 00:12 - Güncelleme: 01 Ağustos 2024 - 00:15

Bilindiği üzere İlçede yapılması planlanan Çayırova Devlet Hastanesi projesi başta olmak üzere yılan hikayesine dönen kent meydanı çalışmasında yüklenici firma iş bırakmıştı.

Yarım kalan bu projelerin ardından İlçe sakinleri ise belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’ye veryansın etmişti.Şimdide Çayırova Belediyesi İlçede yeterli ilaçlama yapmadığı için gündemde.

Kavurucu sıcaklarda belediye tarafından düzenli olarak yapılamayan ilaçlama çalışmasından kaynaklı bazı mahalleri sinek bastığı öğrenildi.Vatandaşların sinek istilası yüzünden hastanelik olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili Çayırova bir vatandaş yaptığı paylaşımda,”Çayırova Belediyesi İnönü Mahallesi'ne düzenli ilaçlama yapılmaması nedeniyle sokaklarda felaket derecede sinek ve kara sinek bulunması, kapılarda oturulamaması, hatta sinek ısırıkları nedeniyle hastanelik olunması gibi sorunlar yaşanıyor. Artık buna bir çare bulunması lazım. Oy zamanı harcanan emeği şimdi de istiyoruz”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x