Büyükakın içini döktü

Büyükakın içini döktü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu yıl açılışı gerçekleştirilen Kartepe Teleferik’te yolculuk yaparken içini döktü. O konuşması sosyal medyada oldukça beğenildi

Editor: Haber Editörü
20 Eylül 2024 - 15:12

Bundan tam 5 ay önce 3 Nisan tarihinde hizmete giren Kartepe Teleferik’te yolculuk yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yolculuk sırasında kayda alınan konuşmasını sosyal medyadan paylaştı.

ÇALIŞARAK DİNLENMEYİ TERCİH EDİYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde 5 yılı geride bırakan Büyükakın içini döktüğü o konuşma oldukça beğenildi. “Çalışarak dinlenmeyi tercih ediyoruz” diyen Büyükakın şunları kaydetti;

DUYGULARI KELİMELERLE İFADE EDEMEZSİNİZ
"Biz çalışarak dinlenmeyi tercih ediyoruz. Hizmet ettiğimiz insanların "Allah razı olsun" demesi için yapıyoruz. Onlar "Allah razı olsun" dediğinde de maksat hasıl oluyor. Aytmatov'un bir sözü var; "Bütün duyguları anlatacak bir kelime yoktur, gerek de yoktur" diyor. Bazen duyguları kelimelerle ifade edemezsiniz.

HUZUR HİSSİNE ÇOK YAKIN
Bir tane teyzenin "Allah razı olsun" demesiyle unutulan yorgunluk nasıl tarif edilir? Buna sözcük bulamıyorum ki. Şairin de bunun şiirini yazabileceğini zannetmiyorum. Tamamen yaşanacak bir duygu. İlla bir kelimeyle ifade etmemi istiyorsanız huzur hissine en yakın.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!