Bünyamin Çiftçi‘ye başkan yardımcısı dayanmıyor!

Bünyamin Çiftçi‘ye başkan yardımcısı dayanmıyor!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkan yardımcılığı görevine getirdiği isimler, göreve geldikten kısa süre sonra istifa etmeye devam ediyor.

Editor: Haber Editörü
19 Ekim 2024 - 15:18

Bilindiği üzere Temizlik İşleri Müdürü iken 31 Mart seçimlerinden sonra başkan yardımcısı olan Kader Duran çeşitli nedenlerden dolayı istifa etmişti. Son olarak, Tuzla’dan Çayırova’ya transfer edilen Olcay Yücel de bu istifalar kervanına katıldı.


İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhan Bayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duruma tepki gösterdi. Bayrak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Yücel bey görevden alındı. Bu girift yapının gerçek yüzünü altı ayda tanıyıp, kanunlar çerçevesinde görev yapmaya çalışan bir devlet memuru bile bu görevde kalamıyor. Çayırova’da kanun tanımayan bir yapı ve bir eşbaşkan var. Bu yapının içerisine giren ve işini doğru yapmaya çalışan hiç kimse bu baskılara dayanamaz. Yazık oluyor Çayırova’ya, yazık oluyor kaynaklarımıza.”

Bayrak, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi doğrudan eleştirerek, “Daha bir ay olmadı, mecliste ‘ben bu kadrolarla Çayırova’ya hizmet edeceğim’ dediniz. Sorun sizde, beceriksiz Sayın Belediye Başkanı. Yönetmek, insan harcamakla değil, güven inşa etmekle olur. Dönün bir aynaya bakın,” dedi.

Bu istifalar, Çayırova Belediyesi yönetiminde ciddi bir istikrarsızlık ve kadro planlama sorunu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Belediye yönetiminde yaşanan bu tür olaylar, ilçede kamuoyunun da tepkisini çekmeye devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca kongresi için değişiklik yapıldı!
AK Parti Darıca kongresi için değişiklik yapıldı!
Ülkü Ocakları başkanı evinde ölü bulundu!
Ülkü Ocakları başkanı evinde ölü bulundu!