Bünyamin Çiftçi teşkilatını hiçe saydı!

Bünyamin Çiftçi teşkilatını hiçe saydı!

AK Parti Kocaeli Teşkilatı tarafından organize edilen 23. kuruluş yıl dönümü programını hiçe sayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye tepki yağdı.

Editor: Haber Editörü
15 Ağustos 2024 - 14:38

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, dün partinin 23. kuruluş yıl dönümünü kutladı. SEKA Deniz Restoran’da düzenlenen etkinliğe, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin katılmadığı görüldü.

UYUŞMAZLIK YAŞIYOR!

Bilindiği üzere Bünyamin Çiftçi göreve geldiği günden itibaren AK Parti Kocaeli Teşkilatları ile bir türlü uyum sağlayamadı. Dönemin İlçe Başkanı Servet Günay ile sürekli kavgalar eden, partisinin İl düzende de anlaşmazlık yaşayan Çiftçi her geçen farklı olaylarla gündeme geliyor.

TEŞKİLATI HİÇE SAYDI!

Çiftçi bu kez de Kocaeli Teşkilatı tarafından dün organize edilen 23. kuruluş yıl dönümü programına katılmadı. AK Parti için oldukça önem arz eden kutlama etkinliğine katılmayıp teşkilatını adeta hiçe sayan Bünyamin Çiftçi’ye tepkiler yağdı.Çiftçi’nin dün nerede olduğu şimdilik bilinmezken, parti ile arasındaki soğuk rüzgârın daha ne kadar devam edeceği ise merak ediliyor. Bakalım AK Parti Kocaeli İl Başkan Şahin Talus’un yaşanan olayla ilgili tutumu nasıl olacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"