Belediye’nin en çok tartışılan ismi Kent A.Ş’nin başına...

Belediye'nin en çok tartışılan ismi Kent A.Ş'nin başına geçti!

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olduğu süreçte AK Parti Genel Merkezi tarafından görevinden alınmak istenildiği iddiasıyla gündeme gelen ve o dönem belediyede en çok tartışılan isim olan Abdüllatif Özkan’ın seçimlerden sonra belediye bünyesindeki Kent Anonim Şirketine vekil yapıldığı ortaya çıktı.

Editor: Haber Editörü
05 Temmuz 2024 - 22:18 - Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 22:24

ÖZKAN KIZAĞA ÇEKİLMİŞTİ!

Darıca Belediyesinde 2019-2024 yılları arasında Teknik başkan yardımcısı olarak görev yapan Abdüllatif Özkan’ın nedeni bilinmeyen sebeplerden dolayı o dönem yetkileri elinden alınmış, adeta belediyede kızağa çekilmişti. AK Parti Genel Merkezi Özkan’ın iddialara göre görevinden alınmasını talep etmiş, belediye başkanı Muzaffer Bıyık buna rağmen geri adım atmamıştı. Yaşanan bu olay ise akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu.

MEMUR OLAMADI!

31 Mart yerel seçimlerinden sonra başkan yardımcılığı elden giden Özkan’ın bir süredir memur olmak için uğraştığı ancak istediği sonucu alamadığı öğrenildi.

EN ÇOK TARTIŞILAN İSİM!

Darıca Belediyesi’nde en çok tartışılan ismi olan Abdüllatif Özkan’a yeni görev verildiği öğrenildi.Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Özkan’ı belediye bünyesinde olan Kent Anonim Şirketine vekil yaptı.Abdüllatif Özkan’a verilen bu görev AK Parti içerisinde rahatsızlıklara neden olurken, sürecin sessiz sedasız yürütülmesi akıllara da soru işaretleri bıraktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"