Başkan Yardımcısı olmak isteyen Gülenç’e teşkilatından...

Başkan Yardımcısı olmak isteyen Gülenç'e teşkilatından tepki var!

31 Mart Yerel seçimleri sonrasında gözünü Darıca Belediye Başkan Yardımcılığına diken AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç’e teşkilatından tepki olduğu öğrenildi.

Editor: Haber Editörü
31 Ağustos 2024 - 20:40 - Güncelleme: 31 Ağustos 2024 - 20:43

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç bir dönem Darıca Kaymakamlığına bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde çalıştığı halde mesai saatlerinde parti programlarına katılmasıyla sık sık gündeme geliyor ve tepki çekiyordu. Gülenç daha sonra bu görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

KAMUOYU ISRARI KONUŞUYOR!

Şimdide Darıca kamuoyu Selma Gülenç’in Darıca Belediyesi’nde başkan yardımcılığı talebindeki ısrarını konuşuyor. Bilindiği üzere Gülenç 31 Mart Yerel seçimleri sonrasında gözünü belediyeye dikmişti.

AİLE SAADETİ YAŞAMALARINA TEPKİ VAR!

Selma Gülenç’in eşi Darıca Belediyesi’nde kızı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyor. Buna rağmen Kadın Kolları Başkanında ayrı bir koltuk isteyerek belediyelerde adeta aile saadeti yaşamak istemeleri akıllarda soru işaretlerine neden oldu. AK Parti Darıca Teşkilatının da Gülenç’in bu görevine talip olmasına karşı çıktığı öğrenildi.

MERAK KONUSU OLDU!

Belediye kanadında hiçbir bilgi ve tecrübeye sahip olmadığı halde teşkilat kanadında da destek görmeyen Selma Güleç’e görev verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan bozkurt
    2 hafta önce
    Burada adeletsizlik var devlet birimler ayle şirketi deyil 19 yıl oldu AKP partiya uyeyiz bugüne kadarda bir talebimiz olmadı birim iki çocuğumuz maliye bölümün bitrmiş ve boşta bizlerin yinede beledyede partiden beklentimiz olmadi ona benzer bursuru doymuyan insanlar var bu tür insanlar hakimiz haram olsun bunlar koluyan koruyanlarda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x