Başkan Büyükgöz,”Gebze’de eğitim anlamında ileri seviyede...

Başkan Büyükgöz,”Gebze’de eğitim anlamında ileri seviyede hizmet üretiyoruz”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Eylül Ayı Meclis toplantısında yaptığı açıklamada,”Gebze belediyesi olarak eğitime destek anlamında Türkiye’de en ileri seviyede hizmet üreten belediye pozisyonundayız”dedi.

Editor: Haber Editörü
03 Eylül 2024 - 15:37

Gebze Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Kent Meydanında bulunan meclis sonunda gerçekleştiriliyor.

Gebze Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönetiminde toplandı. 22 Gündem maddesinin karara bağlanacağı meclis toplantısında CHP’li Meclis Üyeleri ilçedeki sokak lambaları ile okullardaki sorunları dile getirdi.

Başkan Büyükgöz’de her iki konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan önemli başlıklar;

“Genel anlamda daha önceki oturumlarda da sorulan sorulara vermiş olduğum cevaplarda 2019 yılında göreve geldiğimizde Gebze’de bir tane dahil aydınlatmalı sokak cadde aydınlatma ile aydınlanmış durumda. Diğer geri kalan kısımlarda süratle devam ediyor.Şu anda yine 15 günde ayda bir yeni bir cadde devreye alınıyor.Bir bölümünde trafo yetersizligi var şu anda gideriliyor.Kesintilere karşı mahallelerimizde bir defa evet aydınlatma yükselmeli ama ondan önce elektrik kesilmesini engelleyecek trafo sisteminin erişim sisteminin güçlendirilmesi gerekiyor

Şu anda Gebze’de emniyetle milli eğitimle yaptığımız işbirlikleri ve ortak çalışmalar sonucu şu an Gebze’de 84 okulun tamamında ortak güvenlik güvenlik infaz sistemine geçilmiş oldu.

 Bir veya iki okulumuzda dahil emniyet kuvveti bulunduğum diğerleri yani emniyet sisteminde oldular o noktada da güvenlik sağlanmış oldu.42 tane okulun mülkiyet sorununu çözmüş olduğu Gebze belediyesi okulun mülkiyet sorunu çözmemiş olsaydı ki bunların sekiz tanesi boş alan biter deydi.

Dolayısıyla geçtiğimiz dönem içerisinde sekiz tane sıfırdan okul yapımı gerçekleşmiş oldu.Mevzu 43’e çıkacaktı dolayısıyla biz Gebze belediyesi olarak eğitime destek anlamında Türkiye’de en ileri seviyede hizmet üreten belediye pozisyonundayız”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"