Başiskele sahilini rahatlatacak yol çalışması

Başiskele sahilini rahatlatacak yol çalışması

Başiskele Belediyesi, Kocaeli’nin en güzel sahillerinden birine sahip Başiskele Sahili’nde trafik akışını rahatlatacak çalışmalarına devam ediyor.

Editor: Haber Editörü
09 Temmuz 2024 - 15:33

Türkiye Yüzyılı’na yakışır, daha yaşanabilir, yaşam kalitesi yüksek ve huzurlu bir Başiskele için kent genelinde alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğu artan Başiskele Sahili’nde trafik akışını rahatlatacak yol çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Körfez Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi’nde üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Başiskele sahilini rahatlatacak yol çalışması
BAŞKAN ÖZLÜ DE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yakından adım adım takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Cevher Dudayev Caddesi’ndeki çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı. Sahada her türlü zor şartlar altında çalışan ekibine kolaylıklar dileyerek mesai arkadaşlarına moral ve motivasyon sağladı. 

 

Başiskele sahilini rahatlatacak yol çalışması
“BAŞİSKELE SAHİLİMİZDE TRAFİK KONFORUNU ARTIRIYORUZ”
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Başiskele Sahili'mizde trafik konforunu artırıyoruz. Cevher Dudayev Caddemizde gerçekleştirdiğimiz üstyapı çalışmalarıyla bölgedeki yol kalitesini, akıcılığını ve güvenliğini iyileştiriyoruz. Kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de SKANDAL!
Darıca Farabi'de SKANDAL!
"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"