Başiskele Sahili’nde çeyrek final heyecanı

Başiskele Sahili’nde çeyrek final heyecanı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu büyük başarıyı Başiskele Sahili’nde kurulan dev ekran önünde izleyen futbolseverler, coşkuyu doyasıya yaşadı.

Editor: Haber Editörü
03 Temmuz 2024 - 12:30

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 maçları büyük heyecana sahne olmaya devam ederken, A Millilerimizin çeyrek finale yükselmesi Başiskele halkını sevince boğdu. Başiskele Belediyesi tarafından sahil kenarına kurulan dev ekran önünde toplanan futbolseverler, A Milli Takımımızın Avusturya ile oynadığı maçı büyük bir heyecanla takip etti.

YOĞUN İLGİ
Başiskeleli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye-Avusturya maçını, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de hemşehrileriyle birlikte izledi. Kırmızı-beyaz formalar ve Türk bayrakları ile alanı dolduran vatandaşlar, 2-1’lik galibiyet sonrası çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın başarısını kutladı.

ÇEYREK FİNAL MAÇI DA DEV EKRANDA
A Milli Takımımızın çeyrek finalde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de oynayacağı maçı, hava şartlarının müsait olması durumunda Başiskeleliler yine dev ekranda aynı yerde izleyebilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
AK Parti Darıca'da neler oluyor?
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?