Sürücülere uyarı! Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışma var

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi, Kurtköy-Akyazı Kesimi İşi Kapsamında V04 Viyadüğünde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Kocaeli Valiliği de çalışmaların güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için sürücülere uyarıda bulundu

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında, Kurtköy-Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi'nde yer alan V04 Viyadüğünde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Kocaeli Valiliği, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Valilik'ten yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi:

TRAFİK DÜZENLEMESİ
22 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan bakım onarım çalışmaları, Km:172+682’de yer alan V04 Viyadüğünde (Güney) yapılacaktır. Bu çalışmalar kapsamında, Kuzey Marmara Otoyolu'nun 170+800-173+000 kilometreleri arasında bulunan Güney Taşıma Yolu ( İstanbul-Ankara istikameti), Kuzey Taşıma Yoluna aktarılacak ve trafik akışı Kuzey Taşıma Yolundan iki yönlü olarak sağlanacaktır.

SÜRÜCÜLER İÇİN UYARI
Çalışmaların güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle rica olunur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.