SEDAŞ Darıca'da vatandaşı canından bezdirdi!

Darıca'da gün içerisinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları isyan ettirdi.

 Darıca’da uzun süredir yaşanan elektik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi.Kesinti yüzünden çok sayıdaki işletmede elektoronik cihazlarının arıza oluşturduğu öğrenildi.Sabah akşam kesintinin yaşandığını söyleyen vatandaşlar yetkililere isyan etti.İşte o şikayetler;

Enes adındaki vatandaş, "Gerçekten bıktık. İllallah dedik. Özellikle insanların evde en aktif olduğu saatlerde, pazar günleri kahvaltı vakitlerinde, evde en çok durduğumuz zamanlarda elektrik kesintileri. Sürekli kesinti. Kısa süreli de değil bu kesintiler. Konu ile ilgili muhatap yok. Müşteri temsilcisi yok. Doğma büyüme Pendikliyim, 28 senede elektrik toplasam 5 kere ya gitmiştir ya gitmemiştir. 4 senedir Darıca'dayım Allah'a şükür düzenli elektrik kesintilerine bağışıklık kazandık. Sene 2024 Allah rızası için artık 90'ları yaşatmayın bize. Vallahi bıktık ve yorulduk"dediç.


Habibe isimli kişi,"Darıca da elektrik kesintisi yaşıyorum bu durum artık yormaya başladı. Lütfen bir çözüm bulunsun. İki sene oldu taşınalı öyle absürt saatlerde kesinti oluyor ki gerçekten yoruldum. Evden çalışan insanlar var buna biz çözüm bulunsun lütfen! Üstelik aradığımızda asla bir yetkiliye de ulaşamıyoruz."

.Ayşenur adındaki vatandaş,"Hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Plansız arıza bildirimi yapılmıyor. Böyle iş mi olur? Devlet el atsın artık.  Kocaeli Darıca'da 22:30'dan beri elektrik yok. Kimse bir şey demiyor. Bu kadar insanı mağdur edip kimsenin yazılı herhangi bir açıklama yapmaması mantıklı mı? Bunun hesabını devlet sorsun artık. Bu saat oldu hala yok elektrik. Yarım saattir telefondan bağlanmaya çalışıyoruz."