MHP Kocaeli'de İlçe başkanları mazbatalarını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, istifalar sonrası boşalan Kandıra ve Darıca ilçe başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. Kandıra İlçe Başkanlığı'na Güngör Gödek, Darıca İlçe Başkanlığı'na ise Ali Bıyık atandı. Yeni başkanlar, mazbatalarını İl Başkanı Tuncay Batı'dan teslim aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Kocaeli İl Teşkilatı, ilçe başkanlıklarına yönelik yeni atamalarla teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, geçtiğimiz dönemde yaşanan istifaların ardından boş kalan Kandıra ve Darıca ilçe başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. Kandıra İlçe Başkanlığı'na Güngör Gödek, Darıca İlçe Başkanlığı'na ise Ali Bıyık atanarak görevlerine getirildi.


Gödek ve Bıyık, yetki belgelerini Başkan Tuncay Batı’dan teslim aldı. Atama töreninde konuşan İl Başkanı Batı, yeni başkanlara başarılar dileyerek, “Partimizin teşkilatlanmasını güçlendirmek ve çalışmalarımızı daha ileri taşımak adına önemli bir adım attık. Yeni başkanlarımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.