MHP Gebze o proje için 1000 ekmek destek verdi!
MHP lideri Dr.Devlet Bahçeli tarafından sosyal dayanışma ve kalkınmayı sağlamak amacıyla başlatılan '9 Gülek Askıda Buğday Projesi'ne' Gebze ilçe Teşkilatından güçlü bir destek geldi.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından başlatılan “Askıda 9 Gülek Buğday Projesi’ne Gebze İlçe Teşkilatından güçlü destek geldi. MHP Genel Merkezi’nin sosyal dayanışmayı artıran projesine Gebze Teşkilatları da sahip çıkarak destek verdi. MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Paşa Mahallesi’nde hizmet veren Osmanlı Fırınında projenin detaylarını paylaştı. Fırının başına geçip ekmek pişiren MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk, ilçe yöneticileriyle birlikte askıda ihtiyaç sahipleri için 1000 ekmek bıraktı.
ÇİFTÇİ EVLADI OLAN GENEL BAŞKANIMIZ BAŞLATTI, BİZLERDE İZİNDEYİZ
2025 yılının sosyo-ekonomik sıkıntılarıyla karşı karşıya kalan dar ve sabit gelirli insanlara bir katkı sağlamak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için başlatılan askıda 9 gülek buğday projesi, MHP teşkialtları tarafından yurt geneline yayılıyor. MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk, projeye destek veren fırınlara da teşekkür ederek, “Türk Dünyasının lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de bir çiftçi evladı olarak 2025 yılının sosyo-ekonomik sıkıntılarıyla karşı karşıya kalan dar ve sabit gelirli insanlarımıza bir katkı sağlamak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için başlattığı projeyi destekliyoruz. Sosyal kalkınma projemize Sayın Genel Başkanımız, ilk katkıyı kendisi sağlayarak öncülük etmiş ve projeyi başlatmıştır. Bizde MHP Teşkilat mensupları olarak üzerimize düşeni yapıyor ve askıda 1000 ekmek bırakarak ramazan ayında dar gelirli ailelerimizin yanında oluyoruz.”dedi.