Meşhur Özel Kalem Müdürüne 2 ayrı araç mı tahsis edildi?

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin meşhur özel kalem müdürü Aydın Turan'a iddialara göre belediye tarafından iki ayrı araç tahsisi yapıldı.Bu durum kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin özel kalem müdürü Aydın Turan hakkında ilginç iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan bilgilere göre, Aydın Turan’ın, Çayırova Belediyesinde  yedi müdürlüğün sorumluluğunu üstlendiği ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelerin ardından Başkan Çiftçi’nin, Turan’a adeta “kıyak geçtiği” yorumları yapılmış, tepkiler kamuoyunda oldukça yankı bulmuştu.

2 ARAÇ TAHSİSİ YAPILDI MI?

Şimdi ise Özel Kalem Müdürü Turan ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı: Aydın Turan’a belediye tarafından tam iki ayrı araç tahsis edildiği öne sürülüyor. İki aracın neden tahsis edildiği, bu kararın arka planında nelerin yattığı ise şimdilik bir muamma. Ancak bu iddialar, Bünyamin Çiftçi ve ekibi üzerinde daha da fazla baskı oluşturmuş durumda.Çayırova Belediyesi yetkililerinin konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.