Küpçü Büyükşehir'e seslendi: Sözleşmeyi feshedin

Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü, geçtiğimiz günlerde İzmit Seka Park Marina Cafe işletmecileri tarafından silahla vurularak öldürülen iki kardeşin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesine seslenerek işletmenin sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini ifade etti

İzmit Sekapark'ta bulunan ve AK Parti Kocaeli eski İl Yöneticisi Nuri Güney tarafından işletilen Marina Kafe'de eski çalışan ile işletmeciler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş tabancayla vurularak yararlanmış ve kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirmişlerdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 1'i savcılıktan, 10'uda adli kontrolle serbest bırakılırken 2 kişi ise tutuklanmıştı. Tutuklanan isimlerden biri de Nuri Güney’in oğlu Furkan Güney olmuştu.

ASLAN GİBİ DELİKANLILARDI

Yaşanan olayın ardından Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü açıklama yaparak şunları söyledi: “İki gencecik kardeşimizi toprağa verdik. Böyle mi olmalıydı? Ne hayalleri, ne umutları vardı. Sevdikleri, anaları babaları vardı. Bu sokaklarda tertemiz büyümüş, herkesin gönlünü kazanmış aslan gibi delikanlılardı ama maalesef kaybettik. İzmit'te bir mekan sahibinin, tartışma sonucu iki kişiyi öldürebilecek kadar ileri gitmesi kabul edilemez. Kim olduğu fark etmez; isterse babamın oğlu olsun, böyle bir şey asla kabul edilemez.

SÖZLEŞME FESHEDİLMELİ

Tabi şimdi o işletmenin şöylede bir durumu var; dükkan Büyükşehir Belediyemizin. En kısa sürede, Antikkapı A.Ş. bünyesinde işletilmesi adına gerekli adımlar atılmalı ve sözleşmesi feshedilmelidir. Mahkeme sürecinde kimse şüphe etmesin, kardeşlerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız. Tüm avukatlarımızla bu davanın takipçisi olacağız ve Allah'ın izniyle adalet yerini bulacak. Unutulmasın ki, yirmili yaşlarda iki genci toprağa verdik.”