Köksal Şakar'ın koltuğu sallanıyor!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın Ekim ayında yapılacak olan İlçe kongresi öncesinde koltuğunun salladığı öğrenildi.

AK Parti Kocaeli’nde kongre tarihleri geçtiğimiz hafta itibari ile netleşti. Yaklaşan kongreler öncesinde bazı İlçe başkanlarının koltuklarının sallandığı bilgisine ulaşıldı. Bu isimlerin başında da AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın geldiği öğrenildi.

ZORDA KALDI!

Bilindiği üzere Köksal Şakar 17-25 Aralık sürecinde kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden skandal paylaşımlarda bulunmuştu. Göreve geldikten sonrada parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlayamayan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde tatile çıkan AK Partili İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın bu nedenlerden dolayı zorda kaldığı siyaset kulislerinde konuşuluyor.

YENİDEN İLÇE BAŞKANI OLACAK MI?

Ayrıca Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki bazı personeller üzerinde mobbing uyguladığı söylenilen, bir dönem çakarlı araçla gezen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın belediye kanadıyla da uyumlu çalışmadığı ifade ediliyor.AK Parti Kocaeli siyasetinde sürekli farklı konularla gündeme gelen Şakar'ın tekrardan İlçe başkanı olup,olamayacağı merak ediliyor.