Kocaman: "Kartepe'ye hizmet etmek zor!"

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ilçe danışma toplantısında yaptığı konuşmada, beldeden ilçeye dönüşen Kartepe'ye hizmet etmenin zor olduğunu söyledi.

AK Parti Kartepe İlçe Danışma Toplantısı bugün Ataevler Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan katıldı. Ancak danışmaya hiçbir vekilin katılım göstermemesi dikkat çekti.


“BURALARA KOLAY GELMEDİK”
Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Aslında AK Parti’de danışmaların başlaması demek görev tamamlanması demek. Heyecanın yeniden yüklenmesi ile birlikte gelecek hedeflere kitlenmek demek. Biz bunları böyle gördük o yüzden 68. İlçe danışmada bu heyecanla birlikteyiz. Kolay mı geldik buralara neler yaşadık. Türlü türlü zorluklar yaşandı ama biz nice danışmaları beraber başardık. İnşallah rabbim bizi Cumhurbaşkanımız, büyüklerimiz, milletvekillerimizle nice danışmalara muzaffer şekilde kavuşturur.


“KARTEPE’YE HİZMET ETMEK ZOR”

Ben 48 yaşındayım bu ilçenin geçmişini bilenler bu dönemde yapılan hizmetleri iyi bilirler. Beldecilikten ilçe kültürüne geçmek zor. Kartepe’de altyapı ile uğraşmak, yeni yol yapmak, hizmet etmek zordur. Ama şunu söyleyeceğim biz bu zorlukların tamamını birlik beraberliğimizle aştık.