Kaymakam Yusuf Özdemir son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalık sonrasında hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, bugün Gölcük’ten son yolculuğuna uğurlandı. 53 yaşında yaşamını yitiren Kaymakam Yusuf Özdemir için ilk tören bugün sabah saatlerinde Kocaeli Valiliği önünde yapıldı. Valilikteki törenin ardından Özdemir’in naaşı cenaze namazı için Gölcük Merkez Camii’ne getirildi. Cenaze namazına; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, vali yardımcısı Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti eski milletvekili Fikri Işık, merhum Özdemir’in eşi Sevda Özdemir, çocukları Berrin İzem Özdemir, İzzetalp Özdemir, Kaan Erdem Özdemir, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


NE ÇOK SEVENİN VARMIŞ
Eşi Sevda Özdemir ile çocukları Berrin İzem, İzzetalp ve Kaan Erdem, Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutunun başında gözyaşı döktü. Eşini kaybeden Sevda Özdemir, "Seni seven ne kadar çok kişi varmış. Hepsi burada, hepsi geldiler" dedi. Özdemir’in naaşı kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilmek üzere Samsun’a gönderildi. 53 yaşında hayatını kaybeden Özdemir’in cenazesi, 1 Eylül Cuma günü Samsun İlkadım ilçesi Büyük Camii’de Cuma Namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.