Kaymakam Özdemir için valilikte cenaze töreni düzenlendi

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek yaşamını yitirdi. Özdemir için Kocaeli Valiliği'nde tören düzenlendi.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Gölcük’e kaymakam olarak atanan Yusuf Özdemir bir süredir kanser nedeniyle tedavi görüyordu. Durumun ağırlaşan 53 yaşındaki Özdemir kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yusuf Özdemir’in vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.


VALİLİKTE TÖREN DÜZENLENDİ
Dün akşam vefat haberini alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer hastaneye gelerek, kaymakamın ailesine taziyelerini iletti. Yusuf Özdemir için bugün Kocaeli Valiliğinde tören düzenlendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz,Harun Özgür Yıldızlı,
KBB Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Belediye Başkanları, KOÜ Rekörü Zafer Cantürk, Kaymakamlar, İl Müdürleri, Valilik Personeli ve Özdemir'in ailesi katıldı.


“KARDEŞİMİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİM”
Cenaze töreninde sözü alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Ben bir kaymakamı kaybetmekten çok bir kardeşimi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Böylesine güzel bir insan, imanlı ve vatan sevdası ile dolu bir kardeşimizi hakettiği şekilde uğurlamak bizim görevimizdir. Geçmişinden bugüne vatan sevdalısı, hayalleri olan, hastalığında bile önümüzdeki süreçte yapacaklarını dile getiren çok kıymetli bir insandı. Çalışma azminden hiçbir şey kaybetmemiş idealist bir arkadaşımızdı.


“EBEDİ ALEME UĞURLUYORUZ”
Üşümesin diye üstünü örttüğümüz insanların cenazesine katılmadan gerçek hayatı anlayamazsınız diye güzel bir söz var. Biz iman etmiş insanlar hayatın bir gün son bulacağını ve asıl hayatın başlayacağını biliriz. Ebedi aleme bugün uğurluyoruz, rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Biz kendisinden razıydık Allah’ta kendisinden razı olsun. Özellikle kıymetli eşi ve evlatları gururla buradan uğurlayıp her daim yad etsinler. Özellik dün vefat ettiğini öğrendiğimiz andan beri orada bulunduk. Rabbim böylesine vatansever evlatları bu topraklardan eksik etmesin, rabbim inşallah cennetiyle mükafatlandırsın. Çok kıymetli eşine ve evlatlarına sabırlar diliyorum.” Dedi.


SAMSUN’DA DEFNEDİLECEK
Özdemir’in cenazesi Gölcük Merkez Cami'nde öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Samsun nakledilecek. Cuma namazını müteakiben Derecik Mezarlığı’na defnedilecek.