Katırcıoğlu: AK Parti 23 yılda hayal edilemeyecek şeyler yaptı!

AK Parti Gölcük İlçe kongresi bugün gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu '23 yılda hayal bile edilemeyecek şeyler yaptık' dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi bugün Gölcük Kongre Sarayında gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Kemal Yavuz’un tekrar aday gösterildiği kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre şehitlerimiz için okunan Kuran-ı kerim tilaveti ile başladı.

“KOCAELİ 223 ÜLKEYE 30.7 MİLYAR DOLAR İHRACAT YAPIYOR”

Kongrede söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu: Bugün buruk bir sevinç yaşıyoruz. TUSAŞ’taki saldırıda hayatını kaybedenler var. Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu Anadolu vatanını vatan yapan, bayrak için, ezan için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi yad ediyorum. Ne zaman Türkiye bir adım atacak olsa, biri düğmeye basıyor piyonları ortaya sürüyor. Onlara inat çalışacağız. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 23 yıldır heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Onların kökü kuruyacak ben buna inanıyorum. Biliyorum sabrınız tükendi ama 23 yıldır bizi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizi bir araya getiren nedir? Fikir yürütürüz, heyecanımızı tazeleriz. Bin yıllık davamızı nereden nereye getirdik nereye gideceğimizin istişaresini yaparız. 23 yılda hayal bile edilemeyecek şeyler yaptık. Bugün Kocaeli 223 ülkeye 30.7 milyar dolar ihracat yapıyor. Türkiye’de üretilen her 3 arabadan birisi Kocaeli’de üretiliyor. “