Gebzespor'da kayyum tehlikesi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gebzespor'un Olağanüstü Genel Kurulu, aday çıkmaması nedeniyle bir kez daha ertelendi.


Dün gerçekleşen Gebzespor Olağanüstü Genel Kurul’u 4. kez ertelendi. Kongrede Gebzespor başkanlığı için hiçbir aday çıkmazken mevcut başkan Resul Tat yaptığı açıklamada “Kulübümüzü kayyuma devretmeden, önümüzdeki günlerde dördüncü kez kongre kararı alacağız. “ dedi.

“HERKESİN GEBZESPOR İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREK”
Kongrede konuşan Resul Tat yaptığı açıklamada şunları dile getirdi, “Yaşadığımız kentimizin en önemli marka değeri Gebzespor’a olan vefa borcumuzu ödemek için bu zamana kadar görev yaptık ve bu borcumuzu da ödedik. Kulübümüzü kayyuma devretmeden, önümüzdeki günlerde dördüncü kez kongre kararı alacağız. Biz daima Gebzespor’un yanında olacağız. Bu kentte yaşayan herkesin Gebzespor için elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki bir başkan adayı çıkacak ve yeni transferler ile birlikte sezona hazır bir şekilde girecek.”


TRANSFER YAPILAMADI
Bölgesel Amatör Lig’in Eylül ayının 2 . haftası başlaması planlanırken Gebzespor’da henüz transfer yapılamadı. Başkan ve yönetim kurulunun olmaması sebebi ile Gebzespor’u sıkıntılı bir süreç bekliyor. Eylül ayında tekrar yapılacak kongrede yine aday çıkmazsa Gebzespor’a kayyum atanması bekleniyor.