Gebzeli bürokrat, TFF kuruluna girdi

İlimizin tanınmış bürokratlarından Nedim Malkoç, Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Nedim Malkoç, Türkiye Futbol Federasyonunda önemli bir göreve getirildi

Gebze doğumlu olan Nedim Malkoç, Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Personel Daire Başkanlığı, Gebze Teknik Üniversitesinde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterliği gibi önemli görevleri üstlendi.

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Malkoç görevine geri dönmüştü. Malkoç bu kez  Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kuruluna atandı. Malkoç konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

BÜYÜKEKŞİ VE DÜŞMEZ’E TEŞEKKÜR
“Değerli büyüklerim ve dostlarım; Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler kuruluna 05.09.2023 tarihi itibariyle yeniden atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sn. Mehmet Büyükekşi'ye, TFF İcra Kurulu üyesi, Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ali Düşmez' e ve kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun.”


NEDİM MALKOÇ KİMDİR?

1982 Gebze doğumlu.
İlk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de yaptı.
Marmara Üniversitesi Lisans eğitimini tamamladı.
Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı.
Ankara Üniversitesi doktorasını tamamladı. Örgütsel sinizm ve örgütsel bağlılık, örgüt kültürü yönetimi, spor yönetimi, yönetim bilimleri alanında da doktora çalışması olan Malkoç’un uluslararası dergilerde 19, ulusal dergilerde 4, Uluslararası sempozyumlarda ise 12’ye yakın bildirimi bulunuyor.
Akademik kariyerini ilk olarak Karabük Üniversitesi araştırma görevlisi olarak başlayan Malkoç, daha sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı.
Burada Personel Daire Başkanlığı görevini sürdüren Malkoç, 2018 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı. Ek olarak Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 18 ay bu görevi sürdüren Malkoç, tekrar Sağlık Bilimleri Üniversitesine Dr. öğretim görevlisi olarak atandı.
Burada da ikinci bir görev olarak Personel Daire Başkanlığı görevine getirildi.
01.06.2021 tarihi itibarı ile Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atandı.
Türkiye ve Avrupa Şampiyonu eski sporcularımızdan,  Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürü Nagehan Malkoç ile evli.
Bir çocuk babası.