Erhan Sarıdede:"Belediye başkanlığı yapılacak iş değil"

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede kendisi ile ilgili belediye başkanı olmak istediği yönündeki söylemelere cevap verdi.Sarıde'de gazetemize yaptığı açıklamada,'Benim belediye başkanlığı koltuğunda gözüm yok.Daha seçime 4 yıl var.Zaten başkanlık yapılacak bir iş değil,maaşla geçinemem ben'dedi.

Dün AK Parti Çayırova’da gerçekleşen delege seçimlerinde mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi 22. sıraya yazılmıştı.Bunun yanı sıra Çifti’nin mesleği  İnşaat Mühendisi olmasına rağmen işçi olarak belirtilmişti.

Yaşanan bu olayın ardından kamuoyunda AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede’yle Belediye Başkanı olan Bünyamin Çiftçi arasında soğuk rüzgarlar estiği yönünde haberler yer almıştı.

İlçe başkanı Erhan Sarıdede gazetemize konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Sarı’dede yaptığı açıklamada,”Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin partimize ilk üye kaydı yaptığı süreçteki bilgileri yazıyor.Arkadaşlar dikkat etmemişler.Bu nedenden dolayı mesleği ile ilgili listede eski bilgileri yer aldı.Kasıtlı bir durum söz konusu değil.Delegelerde sıralamalara çok fazla takılmamak lazım.Bizim belediye başkanımız ile aramızda hiç bir sorun yok.Şahsım ile ilgili “belediye başkanlığı koltuğunda gözü var”söylemleri tamamen asılsızdır.Daha seçime 4 yıl var.Zaten belediye başkanlığı yapılacak bir iş değil.Maaşla geçinemem ben”ifadelerini kullandı.