Derince'de sağlıklı yaşam yürüyüşleri sürüyor

Derince Belediyesi'nin hafta sonları Çınarlıdere Mesire Alanı'nda düzenlediği sabah yürüyüşleri ilçe sakinlerinin geniş katılımıyla devam ediyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde hafta sonları gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, ilçe halkının geniş katılımıyla devam ediyor. ‘Çevre Denince; Temiz Derince’ temalı etkinlikler kapsamında Çınarlıdere Mesire Alanı’nda düzenlenen sabah yürüyüşüne Başkan Gökçe’nin dışında başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Çınarlıdere’de düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne katılımlarından dolayı ilçe sakinlerine teşekkür eden Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede “Kıymetli halkımızla beraber sağlıklı bir yaşam için Çınarlıdere Mesire Alanı’nda yürüyüş etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu sabah da doğanın eşsiz güzelliğinde, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğimizde mutlu bir güne başladık. Sağlık her şeyden önemlidir. Haydi, hep birlikte adım atalım” dedi.