Çayırova'yı sevince bir proje daha yarım kaldı!

Çayırova'da son yıllarda yılan hikayesine dönen projelere bir yenisi daha eklendi.

İlçede büyük umutlarla başlanan devlet hastanesi inşaatı tamamlanamadan yarım kalmış, proje halk arasında ciddi bir hayal kırıklığı yaratmıştı. 

Bu kez de Çayırova’nın kent meydanı projesi, benzer bir akıbetle karşı karşıya kaldı. İhaleyi kazanan firma konkordato ilan ederek çalışmalarını durdurdu ve bölgedeki iş makinelerini toplayıp inşaat sahasından çekildi.

Bugün sabah saatlerinde, firmanın sahadan iş makinelerini topladığı anlar kameralara yansıdı. Konuyla ilgili İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhan Bayrak’tan tepki geldi.
Bayrak, yaptığı  açıklamalarla Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi eleştirirken, projelerin yönetimindeki başarısızlığa ve kamu kaynaklarının israfına vurgu yaptı.

Bayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çayırova’yı Sevince.Kent meydanın da hummalıçalışma.Konkordato ilan eden Kent meydanı  Mütahit ‘i firma pılısını ,pırtısını toplayıp hastahane inşaatında olduğu gibi sahada nesi var nesi yok yükledi gidiyor.Çayırovalılara kalan birilerine aktarılan vergilerimiz.Hesabı verilemeyen harcamalar..Din iman edebiyatı”dedi.