Büyükakın o gazeteciyi hedef aldı!

AK Parti Gölcük İlçe kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Başkan Büyükakın kongrede TUSAŞ'a yapılan saldırı üzerinden gazeteci İsmail Saymaz'ı yanlış bilgi verdiğini söyleyerek hedef aldı.

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi bugün Gölcük Kongre Sarayında gerçekleşti. Mevcut ilçe başkanı Kemal Yavuz’un tekrar aday gösterildiği kongrede 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre şehitlerimiz için okunan Kuran-ı kerim tilaveti ile başladı.
GENİŞ KATILIM
Kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Veysal Tİpioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AK Parti MDK Üyesi Halit Çokan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanları Mehmet Ellibeş, Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.
“İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR”
Kongrede söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: Bu yapılanların intikamı alınacak, intikam soğuk yenen bir yemektir. Bunları kimin yaptığını biliyoruz ama o yemeğin yeneceği zamanı bekliyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Cumhurbaşkanımızın onun yol arkadaşlarının başardığı tam da bu Türkiye’yi vesayet rejiminden kurtardınız. Bunların her biri sizin sayenizde oldu. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘AK Parti görevlilerin değil, gönüllülerin partisi’. Asıl olan teşkilat asıl olan bu davaya inanmak. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yol kefenini giyip çıkmasaydı biz bu menzileri kazanmış olamayacaktık.
“EN BÜYÜK YALANCI”
Her fırsatta bu memleketin sinir uçlarına dokunmayı vazife bilenler var. Öyle bir karıştırıyorlar ki suları. Yukarıdan bir el bunları organize ediyor. Sosyal medya içeriklerine dikkatle baktığınızda bunları göreceksiniz. Zamanında TUSAŞ’la ilgili demediğini bırakmayanlar, orada yapılanlara maket diyenler bugün böylesine önemli bir kurumu neden korumuyorsunuz diyorlar. Sürekli bir zehir. En son büyük yalancı İsmail Saymaz ne dedi’ Oradaki güvenlik işlerine bakan şirket sahibi cumhurbaşkanlığı özel kalemi bilmem neyiymiş’ yalan olduğu görüldü ne oldu insanların aklında şüphe kalsın diye yapıyorlar. Dün Yılmaz Özdil’i izliyorum ‘Türkiye’nin NASA’sı diyor’ ya siz alay ediyordunuz bu kurumlarla ne oldu? Sizin niyetiniz bağcıyı dövmek. Sizin niyetiniz efendilerinize şirinlik yapmak. Sizin sayenizde sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ile biz yolumuza devam edeceğiz.