Bu özel kalem müdürüne kim "dur" diyecek?

Göreve geldiği günden itibaren sürekli gündemden düşmeyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin Özel kalem müdürü olan Aydın Turan ile ilgili şimdi de başka yardımcısını görevden aldırdığı iddia ediliyor.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Tuzla Belediyesi’nden Çayırova Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak transfer edilen Olcay Yücel’in ani bir şekilde görevden alınması akıllarda soru işaretlerine neden oldu.Yücel’in kısa sürede görevinden alınmasıyla ilgili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hemşerisi ve özel kalem müdürü olan Aydın Turan’ın etkin rolü olduğu iddia edildi.

 

ARALARINDA NE GEÇTİ?

Kamuoyunda dolaşan iddialara göre, Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ile Olcay Yücel arasında bilinmeyen bazı anlaşmazlıklar yaşandı ve bu gerginlik, Yücel’in görevden alınmasıyla sonuçlandı. Turan’ın, belediye başkan yardımcısının görevden alınma sürecine etkide bulunduğu söylentileri, Çayırova kamuoyunda tepki çekti.İlçede, bir özel kalem müdürünün belediye yönetimi üzerindeki yetkisinin bu kadar etkili olması eleştirilirken,AK Parti’nin Kocaeli’ndeki üst düzey yetkililerinin bu duruma nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu oldu.