"BU MİLLETİN AHI TUTAR BAŞKAN"

Çayırova'lı vatandaşlar  İlçedeki yarım kalan hizmetlerden dolayı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye sosyal medyadan veryansın etti.

Sosyal medya hesapları üzerinden İlçedeki çalışmaların reklamını yapan belediye başkanları arasında en çok tepki çeken isim Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi. Yılan hikâyesine dönen ve bir çivi dahi çakılamayan devlet hastanesi projesinden tutunda yarım kalan kent meydanı projesine karşı vatandaşlar isyan ediyor.

Bunun yanı sıra İlçede rutin işleyiş ile ilgili yeterli düzeyde hizmet sağlanmadığı içinde tepkiler olduğu öğrenildi. İkili temas noktasında vatandaştan uzak kalmayı tercih eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye bu kez bölge sakinleri sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışıyor.

“HER TARAF PİSLİK İÇİNDE”

Birol Dal isimli vatandaş,”Çayırova’ya eskisi gibi hizmet gelmiyor. Bunu herkes de biliyor. Belediye hizmet yapamıyor hazır yapılmışı bozuyor. Ben bir Çayırovalı olarak belediyenin temizlik işleri beş para etmez. Her taraf pislik içinde. Demek ki Sayın Bünyamin Çifçi Çayırovayı tam gezmiyor. Ben buradan o kadar çok şey yazardım ama vaktim yok. En basitini söyleyeyim. Beş yol karakolun olduğu yere kaç sene oldu belediye başkanı olarak bir trafik ışığı yapamadın. Daha hangi projeden bahsediyorsunuz. Kimse kimseyi kandırmasın kardeşim. Çayırova’da anlı şanlı bir hizmet yok

“MİLETİN AHI TUTAR”

Sadık Yalçınkaya adındaki vatandaş, “Kent meydanı ne oldu hala harabe gibi duruyor. Bir cami koydunuz öylece duruyor. Seçimler de aday olduğunuz da 1 aylık bir işi kaldı yeşillendirmesi kaldı diyordunuz ikince beş sene oldu tık yok. Hastaneyi demeye bile gerek yok. Adı var kendi yok bu milletin ahı tutar başkan