Bu fotoğraf Darıca'da tepki çekti!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte verdiği samimi pozlar parti içerisinde tepkilere yol açtı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde tatile çıkan,çakarlı araç kullanımı ve bir çok farklı konular ile ilgili sürekli gündeme gelen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın bu kez de CHP’lilerle kol kola olduğu görüldü.

Köksal Şakar bugün katıldığı bir programda CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte verdiği samimi poz AK Parti içerisinde tepkilere neden oldu.

Bilindiği üzere CHP’li Özaltan önceki gün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hakkında,”Bugün bizlere naralar atan belediye başkanının FETÖ’nün yayın organı Zaman Gazetesi ile siyasi kariyeri için poz verdiği fotoğraf hala hafızamızdadır. Cumhuriyet Halk Partisi’ne laf söylemeden önce düşünmeli, lafın nerelere gideceğini tartmalısın. Zira 31 Mart’ta tüm yurtta vatandaşın verdiği mesajı doğru anlamayan, küçük koltuk zaferine sevinen sen ve senin gibiler, ilk genel seçimde emekliden, çiftçiden, asgari ücretliden, öğrenciden gerekli cevabı sandıkta alacaktır”ifadelerini kullanmıştı.