"Bol keseden maaş almakla olmaz bu işler"

Çayırova'da yaşayan bir vatandaş geçtiğimiz günlerde selde aracının çamura saplandığını, mağdur olduğu halde hiç bir yetkilinin kendisini dikkate almadığını söyleyerek belediye başkanı Bünyamin Çiftçi 'ye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Çayırova’da yaşanan selde felaketinde aracı çamura saplanarak hasar alan Kenan Yenigül isimli vatandaş belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’ye tepki gösterdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi kendisine ait sosyal medya hesabından buğun yaptığı paylaşımda,”Afet İşleri Müdürlüğümüzü daha da işlevsel hale getirmek, ilçemizde afet sonrası süreçlerin etkin yönetimi için başlattığımız çalışmalara ara vermeden devam etmek ve kentimizi olası doğal afet ve acil durumlara hazırlamak için çalışma arkadaşlarımızla değerlendirmelerde bulunduk ”ifadelerini kullandı.

“BOL KESENDEN MAAŞ ALMAKLA OLMAZ BU İŞLER”

Çiftçi’nin bu paylaşımına ise Çayırova’da selde aracı çamura gömülerek hasar alan Kenan Yenigül isimli vatandaştan tepki geldi. Yengül Bünyamin Çiftçi'ye şu ifadeleri kullandı, ”Başkanım afet müdürlüğü ne iş yapıyor. 1 eylül de Çayırova e-5  Mopaş market yanında selde sürüklenen çamura saplanan aracım için bir ALLAH kulu dikkate almadı. Ve o gün bir tane görevli yoktu orada. Afet genel müdürlüğüne sesleniyorum o masada takım elbise giyip oturmakla devletten bol keseden maaş almakla olmaz bu işler ”dedi.