Belediye aydınlatma ve güvenlik kamerası takmayınca parkı yaktılar!

Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından tahribata uğradı.Vatandaşlar parkta kamera ile aydınlatma sisteminin olmamasından dolayı tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Darıca Bayramoğlu Mahallesi Faruk Yalçın Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından tahribata uğradı.Parkın ateş verildiği aynı zamanda ise  zemindeki parkelerin söküldüğü görüldü.

 

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ!

 

Sabah çocuklarını oynamaları için parka getiren vatandaşlar gördükleri manzara karşısında adeta şoke oldu.Öte yandan mahalle sakinleri uzun zamandır olayın yaşandığı çocuk parkında kamera sistemi ile aydınlatma direklerinin olmadığını söyleyerek belediye tepki gösterdi.

 

YETKİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER!

 

Konuyla ilgili gazetemizi arayan vatandaşlar,”Kaç kez Darıca Belediyesi yetkilerine burada kamera ve aydınlatmanın olmadığını söyledik.Akşamları karanlık olduğu için parka gidemiyoruz.Sonunda da parkımızı yaktılar.Eğer burada kamera olsaydı bugün bunlar yaşanmazdı.Bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Yetkilileri göreve davet ediyoruz”denildi.