BBP'li İlçe Başkanı belediyedeki görevini bıraktı

BBP Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay Kartepe Belediyesi'ndeki görevini bıraktığını açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kartepe İlçe Başkanı Ali Oktay, Kartepe Belediyesi'ndeki görevinden ayrıldı. Kartepe Belediyesi'nin eski Ruhsat Denetim Müdürü olan Oktay, aynı zamanda BBP'nin Kartepe'deki kurucu ilçe başkanıdır.

TEŞEKKÜR MESAJI
Belediyeden ayrılan Ali Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yaklaşık 10 yıldır büyük bir onurla görev yaptığım Kartepe Belediyesi'nden, 1 Ağustos itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında, ilçemize en iyi hizmeti sunmak adına büyük bir gayretle çalıştım. Her anında birlikte olduğumuz, aynı amaç için ter döktüğümüz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim."

HİZMETE DEVAM EDECEĞİM
Oktay, görev süresi boyunca Kartepe'nin kalkınması ve halkın refahı için canla başla çalıştığını belirterek, "Bu süreçte bana destek veren ve güvenen tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Belediyedeki görevimden ayrılmış olsam da, siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğim. Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı olarak, ilçemizin sorunlarına çözüm bulmak ve daha yaşanabilir bir Kartepe için var gücümle çalışmaya devam edeceğim," dedi.


GELECEĞE İNANÇ VE TEŞEKKÜR
Ali Oktay, Kartepe Belediye Başkanı ve tüm çalışma arkadaşlarına, bundan sonraki görevlerinde üstün başarılar dileyerek, "Her biriyle birlikte çalışmaktan büyük gurur ve mutluluk duydum. Kartepe'nin geleceği için aynı özveri ve inançla çalışmalarını sürdüreceklerinden hiç şüphem yok. Tüm Kartepe halkına sevgi ve saygılarımla," ifadelerini kullandı.