Başiskele Sahili'nde çeyrek final heyecanı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu büyük başarıyı Başiskele Sahili'nde kurulan dev ekran önünde izleyen futbolseverler, coşkuyu doyasıya yaşadı.

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 maçları büyük heyecana sahne olmaya devam ederken, A Millilerimizin çeyrek finale yükselmesi Başiskele halkını sevince boğdu. Başiskele Belediyesi tarafından sahil kenarına kurulan dev ekran önünde toplanan futbolseverler, A Milli Takımımızın Avusturya ile oynadığı maçı büyük bir heyecanla takip etti.

YOĞUN İLGİ
Başiskeleli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye-Avusturya maçını, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de hemşehrileriyle birlikte izledi. Kırmızı-beyaz formalar ve Türk bayrakları ile alanı dolduran vatandaşlar, 2-1’lik galibiyet sonrası çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın başarısını kutladı.

ÇEYREK FİNAL MAÇI DA DEV EKRANDA
A Milli Takımımızın çeyrek finalde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de oynayacağı maçı, hava şartlarının müsait olması durumunda Başiskeleliler yine dev ekranda aynı yerde izleyebilecekler.