AK Parti'de kongreler devam ediyor: Gölcük'e Sayan, Körfez'e Demiröz geliyor

AK Parti Kocaeli'de ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu Gölcük ve Körfez kongreleri olacak. Her iki kongreye de Genel Başkan Yardımcıları gelecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, ilçe kongrelerindeki coşku ve heyecana dikkat çekti.

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri geçen hafta sonu Kartepe ve Darıca ile başlamıştı. Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin katıldığı kongrede Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz seçilmişti. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katıldığı kongrede Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar olmuştu.

GÖLCÜK’TE KEMAL YAVUZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, kongrelerin bu hafta sonu iki ilçe ile birlikte devam edeceğini açıkladı. Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla 26 Ekim Cumartesi günü Gölcük Kongre Sarayı’nda saat 11:00’de Gölcük İlçe Kongresi gerçekleşecek. Kongrede ortak aday Kemal Yavuz olacak.

TALUS: “TEŞKİLATIMIZLA KUCAKLAŞIYORUZ”

Gölcük’ün ardından 27 Ekim Pazar günü Körfez İlçe Kongresi olacak. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde saat 11:00’de başlayacak Körfez İlçe Kongresi’ne ise Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz katılacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 4 ilçe kongresini böylece tamamlanmış olacaklarını belirterek, “Kongrelerimizde teşkilatımızla kucaklaşıyoruz. İlk iki kongremizdeki coşku ve heyecan çok güzeldi” dedi.