AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz,...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kocaeli’mizde bir dizi çalışmalar yapacağız”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kocaeli programımıza gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkürler. Bugün AK Parti’ye Kocaeli’mizde bir dizi çalışmalar yapacağız.” dedi.

Editor: Haber Editörü
05 Eylül 2023 - 13:41

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz bugün AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Saadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe kadın kolları üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

2024 SEÇİM HEDEFİ
Toplantıda sözü alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Yusuf Ziya Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; “ Biz de Kocaeli’de yerel seçim startını verdik. Tüm önceliğimiz geçen seçimde Cumhur İttifakı olarak 13-0 yapmak istiyoruz. Bu çalışmaları yapıyoruz. Burada sizi görmekten ve ağırlamaktan onur duyuyoruz.” Talus’un ardından sözü alan Başkan Büyükakın, “Şehrimize yapacağınız çalışmalar için şimdiden hayırlı olsun diyorum. Toplantının hemen ardından değerlendirme toplantıları yapacağız, inşallah hayırlara vesile olur diyorum.”


“KOCAELİ’MİZDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”
2024 seçimlerinin startını 2019 seçimlerinden hemen sonra verdiklerini belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yusuf Ziya Yılmaz’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde; “En içten ve en kalbi duygularımla sizleri selamlıyorum. Kocaeli programımıza gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkürler. Bugün AK Parti’ye Kocaeli’mizde bir dizi çalışmalar yapacağız. İstanbul’dan geliyoruz, dün İstanbul’daydık. Çok şükür İstanbul’umuzda arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün sabah Kocaeli’mizde AK Parti siyasetine çok büyük katkılar vermiş bu davanın önemli taşlarından bir yer olan Kocaeli’mizde olmaktan mutluluk duyuyorum.

“VEFA BORCU OLARAK GÖRÜYORUM”
Kocaeli’miz AK Parti davasının verdiği mücadelede hiç bizi hayal kırıklığına uğratmayan , sarsılmaz bir bekçisidir. Partimizin teşkilat mensuplarından Allah razı olsun. Değerli arkadaşlar bende çeşitli görevlerde bulundum hayat bundan ibaret zannederiz ama hayat bundan ibaret değil. Hayat su gibi akıp geçiyor. Geçmişten bu yana ülkemize bu dava uğruna hizmet etmiş olanları anmayı bir vefa borcu olarak görüyorum. Sebebi ziyaretimiz bugün burada genel merkez ve yönetimler başkanlığı olarak Kocaeli’mizdeki yerel yönetimler hareketi zaten çok taktir ediyoruz. Kocaeli faaliyetlerini yakından takip ediyoruz ama bir gelelim ve arkadaşlarla bir arada olalım, önümüzdeki 2024 sürecinde dirsek teması içerisinde olduğumuzu hissettirmek için buraya geldik. Belki şöyle anlaşılabilir, sanki biz 2024 seçimleri startını vermişiz gibi gelebilir öyle değil.

“BİZ DE BİR SEÇİM BİTER ONDAN SONRAKİ SEÇİMİN PERİYODU BAŞLAR”
Biz 2024 seçimlerine, 2019 seçimlerinin bittiği akşam başladık. Biz de bir seçim biter ondan sonraki seçimin periyodu başlar. Kurucu genel başkanımız bizi böyle tembihledi ki. ‘Arkadaşlar bu seçim bitti, bu seçimin bize anlattığı şeyler var’ dedi. Diğer seçime kadar bunları düzeltmek için milletimizin talimatı olarak bunu alıyoruz. Bu seçimlere 4,5 yıl önce çalışmaya başladığımızı da ifade etmek istiyorum. Sayın Haseki’nin ekibi ile birlikte çalışıyorduk, 4-5 sene öncesinden doldur boşalt müzakereler içerisindeydik. Muhalefet 2024 seçim startı verdik diyor biz onlara diyoruz ki ‘günaydın, hayırlı olsun’. Biz milletimizin ne istediğini her zaman takip eden bir partiyiz. AK Parti’yi AK Parti yapan budur. Ben dün akşam Sancaktepe’de ilçe danışma meclisinde de ifade ettim.

“İDEOLOJİ SİYASETİ YAPMAYIZ”
Bizi diğer siyasilerden ayıran hizmet siyaseti yapmamızdır. İdeoloji siyaseti yapmayız. Biz hizmeti bir siyasal iletişim aracı olarak kullanırız. Hizmet yapmadığımız zaman uzayda ayaklarımızın yerden kesildiğini hissederiz. Yerine getiremediğimiz takdirde bizim derdimize dönüşür. Bizim siyasi muhaliflerimizden farkımızı anlatan özelliğimiz; biz hizmeti Allah’ın rızası için yaparız, Allah’ın rızası olursa kulun da duasını alacağımızı biliriz. Biz bu genel başkanı değiştireceğiz dediler, değişim şart dediler. Onun yerine gelmeyi hedeflediklerini söylediler, farkındaysanız inanılmaz bir kavga devam ediyor. Bir pazarlık payı yükseltildi, istenilen şey makamlar. Bunu hep birlikte görüyoruz. Biz ise bu süreçte milletimizin bize uygun gördüğü dediği her şeyi kabul edip böyle bir siyasi misyonu üstlenip devam ediyoruz.

“BÜYÜKŞEHİRLERİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BU DAVAYA DAHİL EDECEĞİZ”
Biz bizi başarıya götürecek dinamikleri biliyoruz. İstanbul, Ankara… Büyükşehirlerimizi de önümüzdeki süreçte bu davaya dahil edeceğiz. 19 Mayıs, 28 mayıs süreçlerinde Kocaeli’mizin çok büyük katkıları oldu. Çok şükür Kocaeli’mizin çok başarılı ve siyasetimize çok büyük katkı veren bir dinamizmi oldu. 2024 seçimlerinde amaca yönelik burada değiliz, kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızla dirsek temasımızı sıklaştırmak için buradayız. Allah hepinizden razı olsun, yar ve yardımcımız olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x