AK Parti Darıca’da neler oluyor?

AK Parti Darıca'da neler oluyor?

AK Parti Darıca İlçe Başkan adayı Gökmen Hastürk, adaylıktan geri çekilmesi için kendisine baskı yapıldığını iddia ederek, “Baskılara rağmen asla geri adım atmayacağız, davamızda kararlıyız” mesajını verdi

Editor: Haber Editörü
17 Ekim 2024 - 12:10

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda iki adaylı kongre oldukça gergin geçecek.

20 Ekim Pazar günü yapılacak olan AK Parti Darıca 6’ncı Olağan İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına mevcut Başkan Köksal Şakar, yeniden aday gösterilmişti, ancak eski gençlik kolları başkanı Gökmen Hastürk "ben de varım" diyerek çalışmalarına başlamıştı. Adaylığını açıkladıktan sonra vatandaşın büyük ilgisini ve desteğini gördüğünü belirten Hastürk, öte yandan adaylıktan geri çekilmesi için kendisine yönelik baskı yapıldığı iddiasını ortaya attı.

“ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ”
Hastürk, “Yapılan bütün baskılara rağmen istifa etmeyip davamız için sonuna kadar çalışacağız. Halkımız ve partimiz için birçok projeler, planlar yaptık. Ekibimle beraber bayrağı teslim aldıktan sonra yapacağımız işlerle dillerden düşmeyeceğiz. Canımızla kanımızla çıktığımız bu yolda asla geri dönmeyeceğiz! Baskılara rağmen geri adım atmayacağız, davamızda karalıyız. Buna kimse engel olamaz. Bizler muhalif değiliz. Bizler vatanına, partisine ömrünü adamış kişileriz. Darıca AK Parti yedek meclis üyeleri yapılan bu baskıya karşı istifa ederek yanımda olduklarını hissettirdiler. Daima yanımızda olan, destek veren dava arkadaşlarım ve haklıma teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkarmayacağım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Havalar nasıl olacak?
Havalar nasıl olacak?
 Dolar kuru ne kadar oldu?
Dolar kuru ne kadar oldu?