60 kişi istifa etti,olayın perde arkası merak ediliyor!

60 kişi istifa etti,olayın perde arkası merak ediliyor!

Darıca Belediyesi’nde 60’a yakın güvenlik görevlisi Öz-Güven-Sen sendikasından bir anda istifa etti.Yaşanan olayı büyük yankı uyandırırken,çalışanlar nedeni bilinmez ama istifalarını tekrar geri çekmek zorunda kaldı.

Editor: Haber Editörü
10 Temmuz 2024 - 00:36 - Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 01:00

Geçtiğimiz günlerde Darıca Belediyesi’nde ilginç bir olay yaşandı.Belediyedeki 60’a yakın güvenlik görevlisinin belediyeye bağlı olan Öz Güven-Sen Sendikasından istifa ederek Güvenlik-Koruma Sendikasına geçiş yaptı.

 

İKNA ÇABASINA GİRDİLER!

Yaşanan bu olay belediye içerisinde büyük yankı uyandırınca,Darıca Belediyesi Kent A.Ş yöneticilerinin güvenlik görevlilerini ikna etmek için bir takım girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

 

İSTİFALAR GERİ ÇEKİLDİ!

Hatta çalışanların ailerinin telefonla aranarak farklı sendikaya geçiş yapılmaması için çaba sarf edildiği bilgisine ulaşıldı.Bu girişimler sonuç verdi ve Güvenlik-Koruma Sendikasına geçiş yapan 60 güvenlik görevlisi istifalarını geri çekti.

 

PERDE ARKASI MERAK EDİLİYOR!

Çalışanların hangi sebepten dolayı istifa ettikleri ve jet hızıyla neden geri dönüş yaptıkları akıllarda soru işaretlerine neden oldu.Şimdi kamuoyu yaşanan bu istifa sürecinin perde arkasını merak ediyor.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x