30 yıldır Dilovası Belediyesinde çalışıyordu, emekli oluyor!

30 yıldır Dilovası Belediyesinde çalışıyordu, emekli oluyor!

30 yıl boyunca Dilovası Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve bir çok birimlerden sorumlu olarak çalışan İlçenin sevilen isimlerinden Muhittin Gültekin artık emekli olacağını söyledi.

Editor: Haber Editörü
05 Temmuz 2024 - 23:57

Dilovası Belediyesi’nde tam 30 yıldır başkan yardımcılığı başta olmak üzere bir çok farklı görevlerde bulunan Muhittin Gültekin belediyeden emekli olacağını duyurdu. Gültekin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda;

“Selamın aleyküm benim kardeşlerim. 2 yıl özel sektör, 8 yıl öğretmenlik , 30 yıl Dilovası Belediyemizde olmak üzere toplamda 40 yıl oldu çok şükür. Allah a şükürler olsun. Bu uzun ve yorucu maratonda çok başarılara imza attık. Rabbime hamdolsun.  15 Temmuza kadar yıllık iznimi kullanıyorum,  iznimin bitişi ile birlikte vermiş olduğum emeklilik dilekçesi işleme girecektir inşallah.  15 Temmuzda Belediye başkanımız Sayın Ramazan Ömeroğlu nün elinden plaketimi alınca sosyal medya hesaplarında bu mutluluğu sizlerle paylaşacağım inşallah. Ancak, bu mutlu haber erkenden sosyal medyada yazılınca bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Emekli olacağım 15 temmuz 2024 veya 16 Temmuz 2024 salı günü aziz Dilovası halkına, birlikte çalıştığım 7 Belediye başkanlarıma, çalışma arkadaşlarıma ve tüm sevenlerime teşekkür yazımı yazacağım inşallah.  İsteğimle, gurur ve onurla hak ettiğim bu emeklilik sevincini yaşıyorum.  Hepinize sevgiler ve saygılar. Selam ve dua ile kalın inşallah ”notunu düştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x