15 Temmuz’un yıldönümünde şehitler mezarı başında anıldı

15 Temmuz’un yıldönümünde şehitler mezarı başında anıldı

Kocaeli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İzmit Bağçeşme Mezarlığı'ndaki şehitlikler ziyaret edildi. Törende şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Editor: Haber Editörü
15 Temmuz 2024 - 15:04

Kocaeli’de şehitler, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin yıl dönümünde unutulmadı. Kocaeli Valiliğince düzenlenen programda Bağçeşme asker ve polis şehitliği ziyaret edildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda şehitler için dualar edildi, mezarlar ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

YOĞUN KATILIM

Programa, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Berna Abiş, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, Türkiye Muhalif Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ile şehit ve gazi yakınları katılım sağladı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Gebze yeni İl başkanı Batı’ya gitti!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!
MHP Darıca'nın yeni İlçe başkanı Ali Bıyık!